Újdonságok 2022

 

Az elmúlt évek tendenciái szerint az otthonunk, sosem volt még ennyire fontos számunkra, mint most. A konyha még inkább az események központja lett, ahol főként a letisztult vonalak és a fogantyú nélküli frontok dominálnak. Emellett lényegessé vált a dizájnos helykihasználás – íme a 2022 – es innovációk…

 

Színes frontok

Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendtek a sötét frontok. A legújabb trendek még egy lépést tesznek előre. Tény, hogy a rendkívül merész árnyalatok, nagyobb hangsúlyt adnak a helység megjelenéséhez.
Ezért a  DAN megalkotta a legmerészebb új front színt, amely a  “Canon” megnevezést kapta. Ez az egyedi szín első ránézésre megfog, majd inspirál az egyedi konyha kialakítására.

 

 

Ujjlenyomat-mentes front

Az ujjlenyomat-mentes front, a kialakításának köszönhetően érintés után szinte nem hagy nyomot. Ez az egyedi front típus mostantól, nem csak az eddigi legnépszerűbb modelleknél érhetőek el, hanem az új “Luxor” modellnél is.

 

 

Határozott megjelenés

Szeretné megtapasztalni a tiszta minimalizmust?  Válasszon konyhájához beton hatású frontot. Ez a dizájn leginkább azoknak az ügyfeleink igényének felelnek meg, akik az egyszerű és sok részlet nélküli konyhát részesítik előnyben. A beton hatású frontok nyers városi hangulatot sugároznak és tökéletesen kombinálhatóak különböző fa – és kő tónusokkal.

 

 

Vastag munkalapok

Tegye egyedivé a konyha megjelenését vastag munkalapokkal. A megfelelő munkalap magasság és vastagság kiválasztásához kérjen tanácsot tervezőinktől. A DAN konyhák értékesítői a beépített konyhát nem csak a rendelkezésre álló helyhez, hanem a teljes lakótérhez igazítják. Az eredmény pedig magáért beszél.

 

 

Antracit panelek

Az idei év abszolút csúcspontja az antracitból készült fiók oldal panelek. A kihúzható egységek nagyon népszerűek minden modern DAN konyhában, ezért megérdemlik a kiemelt figyelmet.

 

 

 

Időpont foglalás

 

 

 

Forrás: https://dan.at/