DANKÜCHEN – A cég története

 

Franz Danzer 1938 – ban, Bécsben alapította három másik társával azt az ácsműhelyt amely a mai meglévő vállalkozás alapjaként szolgál. 1963 – ban unokaöccse, Manfred Danzer fejlesztette ki az első DanKüchen bútort illetve alapította meg a társaságot. A vállalkozó szemléletű család folyamatos innovációkkal és új technológiákkal biztosította a társaság folyamatos növekedését. Ezt követően a DanKüchen közismert konyha bútor gyártó lett Felső- Ausztriában.

 

 

Ma ennek a családi vállalkozásnak a székhelye Linz. A társaság jelenleg  további hat telephellyel rendelkezik 450 alkalmazottal.

 

 

A DanKüchen magas színvonalú gyártása az európai szabványok szerint történik. A minőség és a hosszú élettartam képezi a sikeres vállalkozás bázisát.  A Dan tisztában van a vevők igényeivel és kötelességének tekinti ezek kielégítését. “Nagyon jól képzett és magasan képzett alkalmazottaink vannak itt, akik tökéletes minőségben biztosítják a zökkenőmentes gyártást” – mondta Hannelore Danzer, a DAN ügyvezető igazgatója. 2010-ben a gyár területét 30%-kal megnövelték, ami összesen 10 000 négyzetmétert jelent. Danzer a következőképp nyilatkozott az akkori helyzetben: “Ma hatékonyabban és költséghatékonyabban dolgozunk, és még válsághelyzetben is képesek voltunk javítani minőségi színvonalunkat.”

 

 

Ausztriában már több mint egymillió háztartás rendelkezik Dan konyhával, így lett az ország vezető konyha bútor gyártója. A modellek széles választéka egészen a belépő színűtől a prémium kategóriáig terjed, melyet intelligens belső szerelvények és tárolóhely megoldások teszik teljessé.

 

 

A DanKüchen számára nincsenek határok. A kezdetben még Ausztriába gyártó cég ma már Európa szerte szállítja megrendelőinek a minőségi konyhabútorokat. Ez is tanúbizonyságot tesz arról, hogy a Dan számára nincs se lehetetlen se elérhetetlen.

 

 

 

 

SZAKÉRTELEM, MINŐSÉG, DANKÜCHEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás:
kitchenworld.netn
dhm.de
web.archive.org
de.wikipedia.org

Leave A Comment