A belső értékek – egy igazi DAN konyha

Ha rendszerezésről van szó, akkor a legjobb megoldásokat kínáljuk.

 

A DAN belső megoldásai gördülékenyebbé teszik hétköznapjaid, hogy a főzés élmény legyen!  Bemutatunk néhány tárolási lehetőséget, amelyek segítenek megtervezni , felújítani vagy átszervezni a konyhád.

 

 

Tervezz mély fiókokkal

Az oldalra nyíló szekrények mellett érdemes néhány mélyebb fiókot is a konyhába tervezni, hogy könnyen megtalálhasd a kisebb méretű serpenyőidet és fazekaidat.

 

Manapság minden eddiginél nagyobb szükség van a rugalmasságra: képzeld el, hogy egy pillantással áttekintheted a fiókjaid tartalmát – csodálatos, nem igaz?

 

A DAN termékei biztosítják:

– A teljes kihúzású fiók síneket, amik maximális mélységben teszik elérhetővé a fiókod tartalmát.

– Az extra széles fiókokat, amik  jó áttekintést nyújtanak a tárolt élelmiszerekről és az eszközökről.

 

 

Fiókbetétek

Akinek pontos elképzelése van arról, hogy milyen dolgokat szeretne a konyhájában tárolni, annak nem kell kompromisszumot kötnie. A DAN-nál pontosan azt kapod, amit szeretnél. A konyhád magas színvonalon felszerelheted a különböző belső elrendezési lehetőségekkel, ahonnan az evőeszköztartó sem hiányozhat.

 

A legnépszerűbbek: 

– Evőeszköztartó

– Fűszertartó

– Csúszásgátló

 

 

Válassz elválasztókat az áttekinthető belső elrendezéshez

Életmódunk annyira különböző, mint a konyhában tárolt alapanyagok sokasága. Tervezzük meg együtt azt a konyhát, amely az idő múlásával is megfelel az életstílusodnak.

A DAN személyre szabott rendszerezési megoldásaival és elválasztóival optimalizálja a fiókokban lévő rendet, és a saját igényeid, kívánságaid szerint rendezheted be konyhád.

 

Ideális elválasztók:

– Müzlikhez és tésztákhoz

– Teákhoz és fűszerekhez

– Italokhoz

– Szeméthez és tisztítószerekhez

 

 

Csúszásgátló fiókbetétek

A DAN egyedülálló csúszásgátló rendszere biztosítja, hogy a tartozékaid ne keveredjenek össze a fiókodban. Az egyediség jegyében, a csúszásgátló alátétetek 3 különleges színben elérhetők: szürke, zöld és narancssárga.

 

 

Küldetésünk

A konyha az otthon szíve és lelke. Arra törekszünk, hogy tapasztalatainkkal és tudásunkkal hozzájáruljunk a kimagasló életminőségedhez. Főként azért, mert manapság a konyhában töltjük a legtöbb időt és itt történnek a legfontosabb pillanatok. Minden egyes nap azért dolgozunk, hogy minél több egyedi megoldást hozhassunk létre, amikkel segíthetünk neked megtalálni a legjobb lehetőségeket a konyhádban. Megoldjuk a hétköznapok problémáit javaslatainkkal és magas minőségű termékeinkkel.

 

Foglalj kötelezettség nélkül konzultációs időpontot még ma!

 

Időpont foglalás

 

 

Reméljük, hogy élvezni fogod új konyhád tervezését, felújítását vagy építését!

 

Forrás: https://dan.at/